ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Podlahové vytápění - hlavní je mít nohy v teple

Podlahové vytápění - hlavní je mít nohy v teple

Už žádné papuče či teplé ponožky. Procházejte se doma na boso, aniž by vás studily nohy. Podlahové vytápění je nízkoteplotní vytápěcí systém, který patří ke standardům novostaveb i při rekonstrukcích.

JAKÉ PŘEDSTAVUJE VÝHODY

  • nižší náklady na vytápění
  • úspora místa
  • vhodné pro alergiky
  • bezúdržbovost
  • dlouhá životnost

teplo nejen na nohy

Existují dvě varianty podlahového topení – teplovodní a elektrické. V obou případech, na rozdíl od konvenčního vytápění, zajišťuje rovnoměrnější prohřátí místnosti. Nevznikají tak velké rozdíly mezi teplotou u podlahy a pod stropem. Vhodné je jeho použití s nízkoteplotním zdrojem, nejčastěji s tepelným čerpadlem nebo kondenzačním plynovým kotlem.

spousta výhod na mnoho let

Mezi hlavní výhody patří vyšší tepelný komfort při nižší teplotě i čistý design interiéru bez radiátorů a úsporu místa. Zároveň se jedná o ideální volbu pro alergiky. Rovnoměrné prohřívání vzduchu totiž snižuje jeho proudění, a s tím spojenou prašnost.

Zvolíte-li pro svůj domov podlahové vytápění, je potřeba počítat s vyšší pořizovací cenou. Avšak v případě použití kvalitních materiálů a profesionální instalace získáte bezúdržbové topení s životností několika desítek let. Neváhejte se na nás obrátit, rádi vám poradíme s výběrem topení i podlahy, naplánujeme všechny potřebné kroky a provedeme odbornou instalaci.

Kontaktujte nás

Hledáte spolehlivou realizační firmu pro váš projekt?

Copyright © 2024 MK realizace, s.r.o. - Všechna práva vyhrazena Upravit předvolby cookies

Přístup do ADMINISTRACE | Vytvořeno SERVIS DESIGN